Σχεδιασμός - Κατασκευή Ιστοσελίδων - Web design

design-technologiesΗ δημιουργική ομάδα της all host αποτελείται από γραφίστες και developers/προγραμματιστές με πολυετή εμπειρία, φαντασία και συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τάσεις και μεθόδους. Βασικό μέλημα μας είναι η αξιοπρεπής και σωστή προβολή, καθώς όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ιστοσελίδα θα γίνει η βιτρίνα της εταιρίας σας στο διαδίκτυο.

Αρχικά ορίζουμε το στόχο της ιστοσελίδας (σε ποιούς θα απευθύνεται και τι θέλουμε να επιτύχουμε μέσα από αυτή). Στη συνέχεια δημιουργούμε τη δομή της ιστοσελίδας. Αποφασίζουμε για το ποιές κατηγορίες θα περιλαμβάνει και με ποιούς τρόπους θα γίνει η αποτελεσματικότερη παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Σε σύντομο διάστημα η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει την αρχική ιδέα για το πως θα απεικονίζεται η ιστοσελίδα σας στον τελικό επισκέπτη. Σε συνεργασία πάντα μαζί σας γίνονται οι τελικές προσθήκες, αλλαγές ή διορθώσεις, που ενδεχομένως να προκύψουν και προχωρούμε στο στάδιο της υλοποίησης.

Μία ιστοσελίδα πρέπει να δομείται σωστά και να επιτελεί τον σκοπό της. Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και αισθητικά όμορφη - ευχάριστη.creating-a-website Η all host συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις και έχει την δυνατότητα να δώσει στην ιστοσελίδα σας μία καλλιτεχνική εμφάνιση η οποία μπορεί να υπερισχύσει των ανταγωνιστών σας. Βασική μας αρχή στη δομή του ιστοχώρου, είναι επίσης η απλότητα και εύκολη πλοήγηση χωρίς περιττές προσθήκες που θα κουράζουν και θα δυσκολεύουν τον επισκέπτη.

Εάν η τρέχουσα ιστοσελίδα σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η all host έχει τη δυνατότητα να την επανασχεδιάσει και να την μετατρέψει σε εργαλείο προώθησης και προβολής στο διαδίκτυο. Οι συνεργάτες μας θα ακούσουν τις ανάγκες σας, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας προτείνουν τις λύσεις που ταιριάζουν.

 

Δειγματα Δουλειας

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
phone ok28310 20771
phone2ok6972 995 603

locationok  Διεύθυνση: Βενιέρη 5, Ρέθυμνο
email-12-512  Email: info@all-host.gr

Go to top